Met trots stel ik je team Myrtille voor! Nienke,Myrthe en Nina.Bij ons in de salon zorgen wij voor jou! Wij hebben diverse mogelijkheden om jou te laten stralen de beste versie van jou te mogen maken! Ook duo behandelingen zijn bij ons mogelijk! Gun jezelf een bezoek aan onze salon! 

Nina stelt zich graag even voor:


Als 21 jarig ben ik ooit begonnen bij Myrthe als schoonheidsspecialiste.
Wat mij aansprak waren de mogelijk heden om te groeien en mijzelf te ontwikkelen als huidcoach dit is goed gelukt! Na een aantal jaar ben ik verder gegaan en verschillende banen als drogist en schoonheidsspecialiste gehad. Wat een geluk dat het contact tussen Myrthe en mij altijd aanwezig is geweest en Myrthe haar salon zoveel meer te bieden heeft dan alleen gezichtsbehandelingen. Dit spreekt mij nog steeds aan en heb nog altijd het gevoel om mij meer te ontwikkelen en dat kan bij Myrtille Schoonheidsinsituut. Ik ben daarom ontzettend enthousiast dat ik weer mag starten!

Mijn werkdagen zijn:

Woensdag van 12.00-21.00

Vrijdag van 9.00-18.00

Mijn naam is Nienke en heb eerst als stagiaire bij de salon gelopen. Nu ik geslaagd ben werk ik nu bij Myrthe. Ik heb diverse certificaten behaald en ben ook huidcoach.  Ik hoop u gauw te mogen ontvangen in de salon zodat ik u wellicht kan adviseren, helpen om jouw huid te verbeteren te laten stralen en zo u happy uit de salon zal lopen!

Mijn werkdagen zijn :

Dinsdag van 12.00-21.00

Woensdag van 9.00-18.00

Donderdag van 9.00-18.00

Vrijdag van 9.00-18.00

Zaterdag van 9.00-14.00