top of page

Naast de standaard / welness en massage behandelingen zijn wij  gespecialiseerd in anti-aging en huidproblemen. Om de huid in goede conditie te krijgen is eerlijke voorlichting zeer belangrijk.  Hiervoor worden de wensen besproken en blijven wij die bespreken tijdens het invullen van het intake formulier.

Het grootste orgaan de huid staat niet stil en blijft in beweging en blijft veranderen! Samenwerking is zeer belangrijk om de huid het juiste te geven wat die nodig heeft. Dit  zowel tijdens de salon behandelingen als in thuis gebruik. Zo halen we absoluut het beste uit jouw huid. Dat zie je en voel je direct!

Het concept bij Myrtille vult de ruimte tussen gewone schoonheidsverzorging en de stap naar een arts of kliniek. Met behandelingen die een ware belevenis zijn. Een jonger uiterlijk zonder drastische ingrepen, chirurgie of lichaamsvreemde injectables dat is de kracht van het  concept natuurlijke huidverjonging en verbetering bij Myrtille's skin & beauty center.

Ook voor de handen of voeten bent u in goede handen. Even een ochtendje of middag ontspannen en laten verwennen met een van onze welness arrangementen kan ook. Gezellig samen met een vriend of vriendin of lekker alleen. Wees welkom en ervaar de beleving.

 

Wees welkom en kom gerust is langs op de Dorpstraat 90a te Castricum:

Ma: 11.00-21.00

Di: 9.00-21.00 

Wo: 9.00-17.00

Do: 9.00-21.00

Vr: 9.00-17.00

Za: 9.00- 12.00

In de vakanties aangepaste tijden

 

Onze openingstijden zijn

Huisregels van  Myrtille's Skin & Beauty center

 

Om alles vlot te laten verlopen zijn er enkele huisregels die Myrtille's skin & beauty center in acht neemt.

Wij geven geen behandeling bij: koortslip, besmettelijke huidziekten.

Geef dit graag aan bij het maken van een afspraak.

Hygiëne:
Wij gaan zorgvuldig met de hygiëne en veiligheid om. Om het verspreiden van bacteriën en schimmels te voorkomen worden alle instrumenten in het ultrasoon reinigingsapparaat schoongemaakt.

Er wordt van de cliënt verwacht dat zij zich houden aan de persoonlijke hygiëne regels.

 

Massage:

Wij doen niet aan erotische massage, tijdens de massage houdt u uw slip of onderbroek aan, bij ongewenst gedrag staan wij in ons recht de behandeling te staken en de kosten voor een volledige massage wel te berekenen.

Het maken van een afspraak:

Alle afspraken worden aansluitend gemaakt, zodat er meer cliënten terecht kunnen, houdt u hier ook rekening mee als u uw reservering online doet.
Aangezien wij tijdens de behandeling de telefoon niet kunnen beantwoorden verzoeken wij u voor het maken van een afspraak onze voicemail duidelijk in te spreken zodat wij u terug kunnen bellen. U kunt ook via de online agenda uw afspraak invullen.
Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met de annuleringsvoorwaarden. 
U krijgt uw afspraak bevestigd via de mail dus zorg ervoor dat alle gegevens ingevuld zijn.

Wees op tijd:

Zorg dat u tijdig aanwezig bent op de afspraak. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem/haar gereserveerd is.

Te laat komen:
De gereserveerde tijd wordt speciaal voor u vrij gehouden en andere cliënten moeten teleurgesteld worden. Mocht u dus te laat op uw afspraak zijn dan gaat deze tijd helaas van de behandelingsduur af. De kosten voor een volledige behandeling worden echter wel berekend.

In het geval u te laat bent is het ter beoordeling van de schoonheidsspecialiste of de behandeling nog wel door kan gaan. Indien de behandeling geannuleerd moet worden worden de kosten voor een volledige behandeling wel berekend.

Verhindering of annulering van de afspraak:
U kunt uw afspraak binnen 24 uur voor de behandeling kosteloos verschuiven of annuleren zodat de gereserveerde tijd kan worden ingeboekt voor een andere cliënt. Wanneer u NIET binnen 24 uur voor de behandeling afzegt of uw afspraak niet nakomt zal 50% in rekening worden gebracht, bij een tweede keer niet nakomen of annuleren van uw afspraak zal er 100% in rekening gebracht worden.

Houdt u er a.u.b. rekening mee dat als u een afspraak op maandag heeft en u wilt deze annuleren, u dit uiterlijk Zondag dient te melden doe dit dan via de email of via whatsapp 06-29474438

Gratis consult:
Gratis consulten zijn alleen gratis wanneer u de afspraak nakomt. Wanneer deze consulten niet tijdig worden verzet of bij het niet verschijnen op de afspraak worden u € 35,- reserveringskosten in rekening gebracht.

Klachten of ontevreden:
Wij doen er alles aan om goede kwaliteit diensten en producten aan te bieden, maar het kan  een keer voorkomen dat u niet tevreden bent of een klacht heeft. In dat geval stellen wij het zeer op prijs dat u contact met ons opneemt, zodat de des betreffende schoonheidsspecialiste/ huidcoach samen met u tot een oplossing kunnen komen, in alle redelijkheid. Nog niet tevreden of komt u er niet uit met de des betreffende schoonheidsspecialiste, dan volgt het protocol van ons in 5 stappen tot een oplossing ( stap 1 bespreking met des betreffende behandelaar, baas en persoon in kwestie, stap 2 schriftelijk alles vast leggen met eventueel de oplossing, stap 3 bedenkt tijd tot 4 weken voor u als klant en voor ons als bedrijf, stap 4 geschillen commissie inschakelen, stap 5 afwachten uitspraak rechter ).

Wij zijn aangesloten bij de anbos die een geschillencommissie tot beschikken heeft. Let op: wij geven geen geld terug in hoge uitzondering kunt u een waardebon ontvangen van Myrtille Schoonheidsinstituut.

Privacy avg wet:
De verwerking van persoonsgegevens waarvoor toestemming via een formulier verkregen word geschiedt in overeenstemming met toepasselijke AVG wetgeving op het gebied van privacy. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Myrtille Schoonheidsinstituut  en worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken avg formulieren die u dient te ondertekenen zodat wij uw toestemming hebben om onze klantenkaart zo up to date te houden. U geeft op dit formulier aan of u de nieuwsbrief wil ontvangen of eventuele voor en na foto's.

De info die u ons geeft is voor ons belangrijk om de juiste prognose te stellen en daar de behandeling op aan te passen. Even eens uw persoonlijke gegevens denk hierbij aan; beroep omdat dit een reflectie kan hebben op uw huid, geboorte data vanwege uw leeftijd, medicatie dit kan invloed hebben op behandelingen.  Voor en na foto's worden uitsluitend met toestemming van de klant voor eventuele marketings doeleinde gebruikt.Hiervoor zou een ander formulier onder tekent moeten worden. De voor en na foto's staan niet op de vaste computer en worden uitsluitend via email verstuurd via een mobiel!
 

Onze internet agenda wordt beheerd door Salonized en die hebben een eigen server. Hiermee zijn data lekken nihil. Uiteraard mocht dit gebeuren en krijgt u rare mailings dan zal Myrtille's skin & beauty centerdit melden bij het daarvoor betreffende meldpunt zo ook bij Salonized. Hiermee probeert Myrtille's skin & beauty centeruw privacy goed te waarborgen. Uw klanten bestanden staan veilig in ons systeem van Salonized, De avg formulieren netje opgeborgen!

Producten bestellen:
Myrtille's skin & beauty center biedt de mogelijkheid om via de email producten te bestellen. De producten van Improve skincare, Skintech en Bernard Cassiere kunnen allemaal besteld worden. Om een bestelling te plaatsen betaald u vooraf, de bestelling vind pas plaats als het  bedrag overgeschreven is. U krijgt een mail ter bevestiging van uw bestelling, en ook wanneer de bestelling er is. U kunt kiezen om de bestelling bij ons op te halen of te laten versturen. Bij een bestelling onder de € 100 euro betaald u € 7,50 extra aan bezorg kosten, bestellingen boven de € 100,-  euro zijn er geen bezorg kosten.

bottom of page