top of page
bioskinjetting en bioskinsmoothing

 

* Enkele lijnen of littekens € 87,50 per behandeling

 * Kuur 3x fijne lijntjes of littekens € 260,00

* Kuur diepere rimpels of littekens  7x € 525,00

* zone: € 167,50 per behandeling

* Kuur 3x fijne lijntjes of littekens € 449,00

* Kuur diepere rimpels of littekens  7x € 1,000

Natuurlijke Rimpelcorrectie

De Natuurlijke Rimpelcorrectie is een natuurlijke methode voor rimpelcorrectie. Rimpels en kleine littekens kunnen met deze methode zichtbaar worden verminderd. De Natuurlijke Rimpelcorrectie  is gebaseerd op het vermogen van de huid te regenereren. Door het gebied direct onder de rimpel te activeren, wordt de huid aangespoord nieuw weefsel te vormen. Dit nieuwe weefsel bevat jonge collagene en elastische vezels die de rimpel weer opvullen. 

 De voordelen van de Natuurlijke Rimpelcorrectie zijn:

 • geen inspuiting of operatie

 • geen lichaamsvreemde stoffen

 • niet vervelend om te ondergaan

 • snel zichtbaar en natuurlijk resultaat

 • niet belastend; u hoeft bijvoorbeeld geen vrij te nemen van uw werk.

Toepasbaarheid

 • Frons verminderen 

 • Rimpels mondzone verminderen 

 • Neuslippenlijn verminderen

 • Rimpels oog zone oftewel kraaien pootjes verminderen 

 • Rimpels voorhoofd verminderen 

 • Rimpels wangen verminderen 

 • ( Het resultaat hangt zeer sterk af van uw leefgewoonten dit word tijdens een intake gesprek met u besproken )

Veiligheid

De Natuurlijke Rimpelcorrectie werkt zonder inspuiting van lichaamsvreemde stoffen. Uw huid vult zelf de rimpel of het litteken op met lichaamseigen collageen. De Natuurlijke Rimpelcorrectie is dus een volledig biologische en veilige methode om rimpels te verwijderen of te verminderen.

Effectiviteit

De rimpel of het litteken wordt stapsgewijs minder diep. Omdat uw huid zelf tot de vorming van collageen wordt aangezet, is het resultaat langdurig en natuurlijk.

 

Hoe wordt de methode toegepast?

Door specifieke technieken wordt de rimpel van de onderliggende huid losgemaakt. De huid onder de rimpel wordt zo gestimuleerd zelf nieuw bindweefsel te vormen met jonge collagene vezels.

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, er wordt eerst een voorbereidende crème op de huid aangebracht en er wordt met een koude applicator gewerkt. De behandeling is daardoor niet vervelend om te ondergaan.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Afhankelijk van de hoeveelheid rimpels varieert een behandeling in tijdsduur van 15 tot 40 minuten. De behandeling kan met tussenpozen van gemiddeld twee weken worden herhaald. Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van uw leeftijd, leefgewoonten en diepte van de rimpels. Bij fijne rimpels is één tot drie behandelingen meestal voldoende. Bij diepe rimpels adviseren wij u een kuur van zeven behandelingen.

Hoe ziet de huid er na de behandeling uit?

Direct na de behandeling zijn de behandelde rimpels veranderd in fijne rode streepjes. Deze rode lijntjes trekken binnen enkele dagen volledig weg. Tot die tijd kunt u ze met make-up camoufleren  en zal niemand ze opvallen.

Hoe gaat het na een behandeling?

Gebruik van een goede reiniging, spf en huid verzorging is een must. U mag gedurende minimaal veertien dagen geen gebruik maken van de zonnebank of onbeschermd het daglicht ingaan.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Met de Natuurlijke Rimpelcorrectie wordt de ‘leeftijd van de huid’ teruggebracht naar een eerder moment. Het natuurlijke verouderingsproces verloopt daarna geleidelijk en natuurlijk. Hoe lang het uiteindelijke resultaat aanhoudt, is sterk afhankelijk van erfelijkheid en leefgewoonten. Negatieve invloeden zijn bijvoorbeeld: zon en zonnebank, roken en een te kort aan vitamines. Door het thuisgebruik van de ondersteunende producten uit het krachtige verjongingsprogramma zal het verouderingsproces worden afgeremd en de behaalde resultaten nog langer aanhouden

En als mijn huid geen collageen meer aanmaakt?

De kwaliteit van het collageen in de huid neemt in de loop van de jaren af, maar door de Natuurlijke Rimpelcorrectie en combinatie met het krachtige verjongingsprogramma in te zetten zijn we in staat om ook een oudere huid opnieuw collageen te laten vormen ! Als om bepaalde redenen blijkt dat de vorming van collageen bij u niet voldoende is dan bestaat er een aanvullende techniek om de rimpels af te vlakken. Tevens kunnen er met de Natuurlijke Rimpelcorrectie andere oneffenheden als littekentjes die op de huid liggen, couperose en steelwratjes behandeld worden. Voor deze techniek wordt gebruik gemaakt van een speciaal apparaat.

bottom of page