Verliezen je gelaatstrekken hun veerkracht en worden je gezicht contour vager. Of verslappen bepaalde delen van je gezicht, zoals de wangen, de kin, de hals en of je oogleden? En wil je hier iets aan doen? Maar vind je de stap naar een arts of kliniek te ver gaan?

Ons concept vult de ruimte tussen gewone schoonheidsverzorging en de stap naar een arts of kliniek. Een jonger uiterlijk zonder drastische ingrepen, chirurgie of injectables! Je blijft je zelf…. maar dan jonger.

De Natuurlijke facelift werkt door middel van de  laatste generatie apparatuur die zuiver licht met één specifieke golflengte de huid te verjongen. Door deze op huidcellen in te laten werken wordt de stofwisseling van de cel opnieuw geactiveerd. Een kuur verband van 5 weken zorgt voor zeer lang aanhoudend liftend en drainerend resultaat, maar zelfs na één behandeling is er duidelijke verbetering zichtbaar!

Het geheim bij de Natuurlijke facelift zit in de Low Light welke de huid energie oplaadt en afvalstoffen afvoert. Na een kuur van 5 weken met 2 behandelingen per week kan de energiewaarde tot 10 jaar verjongd zijn. Het gevolg: versteviging en lifting van het gelaat en minder wallen onder de ogen.

Doordat we tijdens een kuur zowel van binnenuit als van buitenaf werken krijgt de huid optimaal collageen stimulatie.

 

Intake gesprek

Intake gesprek zijn zonder kosten, wil je meteen een proefbehandeling? Dan krijg je bij een kuur je proefbehandeling van € 25,- euro terug

Bij een intake gesprek luisteren we naar wat uw wensen zijn en geven we advies welke ondersteuning de huid thuis nodig heeft om de behandelingen optimaal te laten werken.

De  proefbehandeling laat u meteen het grootste gedeelte van uw eindresultaat van een 5 weeks kuur zien en u weet dus wat u van het resultaat kunt verwachten!

 

De Natuurlijke facelift is toepasbaar voor:

  • Liften en verstrakken van het gezicht

  • Vocht wallen onder de ogen verwijderen

  • Liften boven oogleden

  • Wenkbrauwlift

  • Kaaklijn verstrakken

  • Rimpels op wangen verminderen

  • Vochtophoping gezicht verminderen

  • Ondersteuning Natuurlijke rimpelcorrectie

  • Ondersteuning poriën en structuur verfijnen

  • Neuslippenlijn verminderen

 

anti wallen behandeling per behandeling: € 44,95

Jeugdige oog behandeling incl. oogpads per behandeling € 59,95

 Prijs Natuurlijke facelift gehele gezicht per behandeling incl. derma rolling: € 119,95

 Omdat een kuur persoonlijk afgestemd wordt, kan de totaalprijs per kuur verschillen.

Een Natuurlijke facelift a 10 behandelingen inclusief verjongende producten van binnen en  buitenaf kan je  al ondergaan vanaf € 1160,- euro

( Deze mevrouw heeft een kuur gevolgt van 10x de koudlaser, hiermee is haar huid weer frisser en steviger )

 ( Deze klant  heeft 10x bindweefsel massage gehad, 2x fruitzuur peelings en 10x koud laser therapie. )