top of page

Er jonger uit zien. Dat willen we allemaal, maar voor veel mensen is de stap naar de chirurg net een stap te ver. Daarom is er een geheel biologisch anti-ageing concept ontwikkeld dat zonder inspuitingen, zonder operatie en volkomen veilig de huid verjongt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de L3 laser, ook wel Non Invasive Laser genoemd (NIL). De L3 behoort tot de laatste generatie apparatuur die zuiver licht met één specifieke golflengte gebruikt om cellen te stimuleren. De biologische leeftijd van de huid wordt hiermee als het ware teruggebracht naar een eerder moment. Vanaf dit moment verloopt het natuurlijke verouderingsproces geleidelijk en natuurlijk.

De werking


Door het licht op de huidcellen in te laten werken wordt de stofwisseling binnen de cel opnieuw geactiveerd en wordt de aanvoer van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen geoptimaliseerd. Hierdoor wordt de functie van de cel met zo`n 70% verbeterd. Het stimuleert nieuwe aanmaak van collageen, een stof die de huid haar stevigheid geeft, en elastine, de stof die de huid haar elasticiteit geeft. Hierdoor herstelt het de stevigheid en de spankracht van zowel het oppervlakkige als het dieper gelegen huidweefsel. Daarnaast heeft het tal van positieve biologische effecten zoals een verbetering van de doorbloeding en herstel van diverse huid onvolkomenheden.

De Kuur


Wanneer deze behandeling meerdere malen wordt herhaald zal de celstofwisseling zich herstellen en als gevolg hiervan de huid voor langere tijd revitaliseren. Met een liftend en verstevigend resultaat!
Een kuur van 10 behandelingen, twee tot drie behandelingen per week, zorgt uiteindelijk voor zeer lang aanhoudend resultaat, maar zelfs na één behandeling is duidelijke verbetering zichtbaar.

De L3 behandeling voelt als een aangename massage. De golflengte van dit laserlicht is voor de mens niet zichtbaar. Je ziet het niet, je voelt het niet, maar het werkt des te beter.

De behandelingen

* anti wallen behandeling per behandeling: € 49,95

* Jeugdige oog behandeling incl. gold eye mask per behandeling € 80,00

 * Prijs Natuurlijke facelift gehele gezicht per behandeling  € 125.00

* Blissfull anti aging behandeling uitgebreide reiniging, zachte scrub/enzympeeling, koudlaser therapie, coolingdown met hyaluron vliesmasker, anti stress massage en dag of nachtverzorging

€ 149,95

 Omdat een kuur persoonlijk afgestemd wordt, kan de totaalprijs per kuur verschillen.

Een Natuurlijke facelift a 10 behandelingen inclusief verjongende producten van binnen en  buitenaf kan je  al ondergaan vanaf € 1102,50  euro

bottom of page