top of page

Welkom bij Myrtille Schoonheidsinstituut

Bij ons bent u in goede handen

Welkom bij Myrtille Schoonheidssalon Castricum,  het instituut in Castricum voor natuurlijke huidverbetering en verjonging.  Ook  in de omstreken ( bv. Alkmaar, Heiloo, Bergen, Limmen, Akersloot, Heemskerk, Beverwijk, Haarlem ), het adres voor  natuurlijke  huidverjonging en huid verbetering!

Want heeft u een huidprobleem of wilt u graag een glimlach in de spiegel zien? Dan bent u bij Myrtille Schoonheidssalon Castricum aan het juiste adres.

Myrtille schoonheidssalon werkt met intake gesprekken. Om de huid in goede conditie te krijgen is eerlijke voorlichting zeer  belangrijk. Hiervoor worden de wensen besproken en blijven wij die bespreken. Het grootste orgaan, de huid staat niet stil en  blijft  in beweging en blijft veranderen!

Het natuurlijk concept vult de ruimte tussen gewone schoonheidsverzorging en de stap naar een arts of kliniek. Met  behandelingen die een ware belevenis zijn. Een jonger uiterlijk zonder drastische ingrepen, chirurgie of injectables dat is de  kracht  van  ons concept natuurlijke huidverjonging en verbetering bij Myrtille schoonheidssalon.

Naast de specialisaties bieden wij ook de klassieke behandelingen, welness, pedicure, voetverzorging, manicure, gellak en massages aan.

En kunt u terecht voor diverse arrangementen en duo behandelingen.

Tevens is Myrtille Schoonheidssalon Castricum aangesloten bij het Anbos

Onze openingstijden zijn

Wees welkom en kom gerust is langs!

Ma: 13.00-18.00 19.00-21.00

Di: 9.00-18.00 19.00-21.00

Wo: 9.00-18.00 19.00-21.00

Do: 9.00-18.00 19.00-21.00

Vr: 9.00-17.00

Za: 9.00-14.00 in vakantie's tot 12.00 uur

In de vakantie's aangepaste tijden

 

Huidverzorging basis behandelingen

Voor diegenen die een welness of klassieke behandeling willen. Bernard Cassiere cosmetica is op basis van fruit en kruiden extracten. Ook voor thuis gebruik te verkrijgen in de winkel, zo blijft je huid tiptop in orde en in balans.

Natuurlijke huidverbetering en verjonging

Kiest u voor huidverbetering of anti aging behandelingen dan kiest u voor kwaliteit en kwantiteit! De behandelingen van Pascaud en Meta for skin care zorgen dat uw huidproblemen aangepakt worden. Dat u de juiste keuze in behandeling krijgt met zorgvuldig gekozen producten met of zonder inzet van onze hoogwaardig apparatuur. Onze huidcoaches zullen er alles aan doen om uw huid in top conditie te krijgen en te behouden! Dat is onze missie! Een stralende klant is voor ons heel veel waard!

lichaamsbehandelingen

Bij ons kunt u terecht voor diverse body behandelingen. Van massage's, pedicures, manicures, lichaams of deels pakkingen. Alles om even helemaal zen te worden!

Get in Touch
bottom of page